HAIR COLOUR TREATMENT

200.00 kn

Pakiranje: 250ml

18 na zalihi

Opis

Hair colour treatment with silk

Hair colour treatment od NATULIQUE je posebna razvijen za obojenu kosu. Namjera je da NATULIQUE boja dostigne svoj puni potencijal s prirodnim sastojcima kao sljedeće:

Hidrolizirani protein svile: Dobiveno iz jednog od najjačih prirodnih vlakana u svijetu. Tvori Kristalni zaštitnu barijeru na pramenove. Poboljšava elastičnost, otpornost, povećava sjaj kose.

Povrtni Proteini: Hidrati kose. Izvrstan za poroznu ili oštećenu kose i ispucale vrhove. Upija se lakše u kosu od drugih proteina.

Ekstrakt cvijeta kamilice: Pruža glatkoću i lakoću za kosu.

Eterična ulja: Daje vašoj kosi pravu poslasticu: Eterična ulja su fantastična prirodna krema za zaštitu od sunca, topline i intenzivan regenerator sve u jednom!

Što vam je zdraviji kosa, to će vam duže trajati boja, stoga savjetujemo da redovito koristite ovakav tretmana.

Koristite kvalitetan organski tretman za obojenu kosu poput NATULIQUE haircolour treatment sa proteinom svile. Obojena kosa je sklona tome da bude suhlja nego uobičajena, tako da ćete morati uvesti duboki tretman kao dio vaše rutinske njege, barem jednom tjedno. Nanesite na kosu koja je namočenom toplom vodom i zamotajte u ručnik pola sata da se može apsorbirati.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “HAIR COLOUR TREATMENT”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *