Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka

KERATIN j.d.o.o. se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe.

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.).

Keratin neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.

Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici trtke keratin i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Keratin se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza.

Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) Keratin ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti te u svrhu informiranja korisnika u vezi novosti, akcija, nagradnih igara i slično.

Keratin informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka te redovito daje kupcima mogućost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške svrhe.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan o promjeni obavijestiti keratin . U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, keratin ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu web shop-a schischke.net te na sve stranice unutar domene, a ne na vanjske stranice na koje upućuju linkovi na domeni, za koje stranice Keratin.com.hr nije nadležan niti odgovoran te za koje stranice natulique.com.hr ne prikuplja i ne obrađuje podatke korisnika

Osim u slučaju elektronske narudžbe, u drugim slučajevima keratin neće kupcu slati elektronske poruke ukoliko na to kupac nije izričito pristao.